наша адреса : м.Маріуполь, вул Лінника, 68

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

ДО УВАГИ УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ:     ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ВСТУПУ ДО ВНЗ!

 

              Національний авіаційний університет

 для учнів 11 класів проводить олімпіади з математики, фізики, англійської мови, української мови та літератури, хімії.

                       Додаткова інформація на сайті: www.idp.nau.edu.ua.  

***************************************************************************************************************

  Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

 проводить Всеукраїнську олімпіаду з географії. Олімпіада проводитиметься у два етапи: дистанційний і наочний. Дистанційний тур триватиме з 20 лютого до 7 квітня. Другий етап відбудеться на базі географічного факультету 29 квітня поточного року. Учасники, що набрали 90% балів у другому етапі, отримають до 20 додаткових балів до сертифікату незалежного оцінювання з географії при розрахунку конкурсного балу при вступі за державним замовленням на спеціалізації: «Природнича географія», «Економічна та соціальна географія», «Картографія», «Метеорологія», «Гідрологія»

 За додатковою інформацією звертатися за тел. 044-521-32-70.

 

________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________


Польский Университет им. Йозефа Диетла 

предлагает сотрудничество для образовательных фирм, агентов, университетов а также для сотрудников высших учебных заведений.  Мы заинтересованы в привлечении студентов со стран бывшего социалистического лагеря. Подписываем договор с фирмами или с физическими лицами.  Мы проводим бесплатные встречи представителей университета им. Йозефа Диетла с учениками школ и студентами.

Темы презентаций:

  • Учеба в Европе
  • Международные практики
  • Преимущества получения диплома в университетах ЕС
  • Легализация пребывания в Польше
  • Значимость допусков, сертификатов и дипломов на рынке труда ЕС
  • Европейский рынок труда, как найти свое место, перспективы трудоустройства на глобальном трудовом рынке.

Если вы заинтересованы в проведении бесплатной консультации, пожалуйста свяжитесь с нами.

Несколько слов о нас.

Университет им. Йозефа Диетла - это уникальная, и что само важное - доступная возможность получить профильное, востребованное образование на территории Европы. Учебное заведение предлагает прохождение курсов бакалавра и магистра, а также последипломное и дистанционное образование.
-Бакалавр
-Магистр
-Последипломное образование
-Оплачиваемая стипендия 
-Практики 
-Курсы польского языка

С уважением
http://www.ru.dietl.edu.pl

biuro@mws.edu.pl
+48 731 014 500 
+48 737 561 037 - viber
+38 050 273 61 79

Вы получили это письмо, потому что ваше учебное заведение официально зарегистрировано в открытом реестре учебных заведений Украины

_______________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________

                                         

 

                                        ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет інтегрованих технологій

73008 м. Херсон-8, Бериславське шосе, 24

тел. +38 (0552) 32-69-43 

 

 

Інформація  для абітурієнтів

 

Харчова та переробна промисловість – одна з провідних стратегічних та найважливіших галузей агропромислового комплексу Херсонської області. Від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежить стан економіки і продовольча безпека, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків, а також рівень життя населення регіону.

Створення умов для досягнення стабільного забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами харчування потребує нарощення кадрового потенціалу та створення резерву висококваліфікованих фахівців з харчових технологій.

У зв’язку з цим кафедра Харчових технологій Херсонського національного технічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за спеціальністю 181 Харчові технології.

Після завершення навчання бакалаври з Харчових технологій та інженерії, магістри з Технології продуктів бродіння і виноробства, магістри з Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів можуть працювати на:

-           підприємствах харчової (виноробної, лікеро-горілчаної, пивобезалкогольної, консервної, хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, зернової, жирової, цукрової та інших галузей) промисловості;

-           в науково-виробничих обєднаннях;

-           конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях;

-           контрольно-виробничих лабораторіях;

-           лабораторіях по контролю якості та безпечності харчової продукції;

-           галузевих міністерствах і відомствах;

-           вищих і середніх навчальних закладах відповідного профілю;

та обіймати управлінські посади з таких видів діяльності:

-        технологічної (головний технолог, технолог, керівник виробничої лабораторії, керівник лабораторії з  безпечності харчової продукції, менеджер з якості продукції галузі);

-        організаційної (головний фахівець, начальник управління, директор з виробництва, начальник чи майстер цеху, завідувач виробництвом, технічний керівник, начальник виробничого відділу, начальник відділу технічного контролю);

-        проектно-технологічної (інженер, старший інженер технологічних відділів проектних організацій, головний інженер проекту);

-        дослідницької (інженер, старший лаборант, науковий співробітник, молодший науковий співробітник науково-дослідних лабораторій та установ).

Для здобуття кваліфікації бакалавра з Харчових технологій та інженерії студенти вивчають такі дисципліни професійної та практичної підготовки:

Для спеціальності 181 Харчові технології

·        Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:

·        Технологія зберігання і переробки зерна

·        Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

·        Технологія бродильних виробництв

·        Технологія консервування плодів та овочів

·        Технологія цукрового виробництва і полісахаридів

·        Технологія молока та молочних продуктів

·        Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

·        Технологія жирів та жирозамінників

·        Контроль якості та безпеки продукції галузі

·        Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

 

Наші переваги:

 

•  якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;

•  провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;

•  практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;

•  гарантоване працевлаштування на провідних вітчизняних та іноземних підприємствах, установах і організаціях харчової промисловості;

•  компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;

   забезпечення всіх студентів гуртожитком.

 

Чекаємо на вас. До зустрічі!!!

 

Адреса:  73008,  м. Херсон,  Бериславське  шосе, 24,

Кафедра харчових технологій – корпус 1, аудиторії 112, 114, 116

Телефони: (0552) 32-69-43; (095)202-10-66; (066)983-62-53

Е-mail: food_technology@kntu.net.ua

Офіційний сайт ХНТУ   http://www.kntu.net.ua

 

Приймальна комісія: вул. І.Кулика, 130, корпус 2 к.103

Тел. (0552) 34-44-19, 51-64-69

Е-mаіl:  kstu@tlc.кhегsоn.uа

adm@kstu.edu.uа

 

Спеціальність 181  Харчові  технології

Вступні випробування та допуск до участі в конкурсі

При зарахуванні враховуються:

- сертифікати ЗНО (1. Українська мова та література, 2. Математика, 3. Історія України або біологія) та середній бал атестату.

- для молодшого спеціаліста за будь-яким напрямом підготовки - фаховий іспит.

Прийом на базі освітнього ступеня «бакалавр» за будь-яким напрямом підготовки за конкурсом, де враховуються:

1. Результат складання фахового іспиту;

2. Результат складання іспиту з іноземної мови;

Прийом на базі освітнього ступеня «бакалавр» за будь-яким напрямом підготовки за конкурсом, де враховуються:

1. Результат складання фахового іспиту;

2. Результат складання іспиту з іноземної мови;

 

Форма навчання

денна

заочна

денна

заочна

денна

заочна

Термін навчання

4 роки

(на базі ОКР «молодший спеціаліст» -

2 роки)

1 рік 5 місяців

1 рік 5 місяців

Кваліфікація

бакалавр з харчових технологій та інженерії

Магістр з технологій продуктів бродіння і виноробства

Магістр з технологій зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Освітній ступінь

Бакалавр

Магістр

Магістр

 

 

ПРАВИЛА ВІДБОРУ

ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДСНС УКРАЇНИ

 

  Третій державний пожежно-рятувальний загін (м. Маріуполь) проводить набір кандидатів для вступу на денну форму навчання (за рахунок державного бюджету) до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій:

 

- Національний університет цивільного захисту України   (м. Харків)

 

 Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв              Чорнобиля НУЦЗУ (м. Черкаси)

 

- Львівський державний університет безпеки                       життєдіяльності (м. Львів)

 

        Для вступу на денну форму навчання за державним замовленням є обов’язково складання екзамену з фізичної підготовки за нормативами. В цьому році обов’язково подається сертифікат з української мови і літератури, та на вибір  при вступу на спеціальність: «Цивільний захист» (історія України, математика, географія, фізика, хімія); «Пожежна безпека» (історія України, математика, географія, фізика, біологія); «Психологія» (Іноземна мова, історія України, біологія, географія, хімія). Більш детальну інформацію щодо сертифікатів ЗНО з конкурсних предметів дивіться на сайті учбових закладів ДСНС України (Національний університет цивільного захисту України, Черкаський інститут пожежної безпеки - nczu.edu.ua, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності - ldubgd.edu.ua).

 

     Приймаються громадяни України, які мають повну загальну середню освіту (середня школа, СПТУ, технікум) у віці від 17 до 25 років.

 

      Після закінчення ВНЗ присвоюється спеціальне звання «лейтенант служби цивільного захисту» та випускник за розподілом направляється до місця проходження служби в м. Маріуполь.

 

            Подача заяви проводиться з 01 вересня 2016 року до 01 травня 2017 року.

 

    Прийом документів здійснюється у відділенні персоналу 3 державного пожежно-рятувального загону за адресою: вул. Митрополитська, б.175.

 

 

Контактний номер телефону: +38097 21 00 033