наша адреса : м.Маріуполь, вул Лінника, 68
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
ДО УВАГИ УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ: ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ВСТУПУ ДО ВНЗ!
Національний авіаційний університет
для учнів 11 класів проводить олімпіади з математики, фізики, англійської мови, української мови та літератури, хімії.
Додаткова інформація на сайті: www.idp.nau.edu.ua.
***************************************************************************************************************
Київський національний університет ім. Тараса Шевченка
проводить Всеукраїнську олімпіаду з географії. Олімпіада проводитиметься у два етапи: дистанційний і наочний. Дистанційний тур триватиме з 20 лютого до 7 квітня. Другий етап відбудеться на базі географічного факультету 29 квітня поточного року. Учасники, що набрали 90% балів у другому етапі, отримають до 20 додаткових балів до сертифікату незалежного оцінювання з географії при розрахунку конкурсного балу при вступі за державним замовленням на спеціалізації: «Природнича географія», «Економічна та соціальна географія», «Картографія», «Метеорологія», «Гідрологія»
За додатковою інформацією звертатися за тел. 044-521-32-70.
________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________
Польский Университет им. Йозефа
Диетла
предлагает сотрудничество для образовательных фирм, агентов, университетов а также для сотрудников высших учебных заведений. Мы заинтересованы в привлечении студентов со стран бывшего социалистического лагеря. Подписываем договор с фирмами или с физическими лицами. Мы проводим бесплатные встречи представителей университета им. Йозефа Диетла с учениками школ и студентами.
Темы презентаций:
Если вы заинтересованы в проведении бесплатной консультации, пожалуйста свяжитесь с нами.
Несколько слов о нас.
Университет им. Йозефа Диетла - это уникальная, и что само важное - доступная возможность получить профильное, востребованное
образование на территории Европы. Учебное заведение предлагает прохождение курсов бакалавра и магистра, а также последипломное и дистанционное образование.
-Бакалавр
-Магистр
-Последипломное образование
-Оплачиваемая стипендия
-Практики
-Курсы польского языка
С уважением
http://www.ru.dietl.edu.pl
biuro@mws.edu.pl
+48 731 014 500
+48 737 561 037 - viber
+38 050 273 61 79
Вы получили это письмо, потому что ваше учебное заведение официально зарегистрировано в открытом реестре учебных заведений Украины
_______________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________
ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Факультет інтегрованих технологій
73008 м. Херсон-8, Бериславське шосе, 24
тел. +38 (0552) 32-69-43
Інформація для абітурієнтів
Харчова та переробна промисловість – одна з провідних стратегічних та найважливіших галузей агропромислового комплексу Херсонської області. Від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежить стан економіки і продовольча безпека, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків, а також рівень життя населення регіону.
Створення умов для досягнення стабільного забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами харчування потребує нарощення кадрового потенціалу та створення резерву висококваліфікованих фахівців з харчових технологій.
У зв’язку з цим кафедра Харчових технологій Херсонського національного технічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за спеціальністю 181 Харчові технології.
Після завершення навчання бакалаври з Харчових технологій та інженерії, магістри з Технології продуктів бродіння і виноробства, магістри з Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів можуть працювати на:
- підприємствах харчової (виноробної, лікеро-горілчаної, пивобезалкогольної, консервної, хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, зернової, жирової, цукрової та інших галузей) промисловості;
- в науково-виробничих об’єднаннях;
- конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях;
- контрольно-виробничих лабораторіях;
- лабораторіях по контролю якості та безпечності харчової продукції;
- галузевих міністерствах і відомствах;
- вищих і середніх навчальних закладах відповідного профілю;
та обіймати управлінські посади з таких видів діяльності:
- технологічної (головний технолог, технолог, керівник виробничої лабораторії, керівник лабораторії з безпечності харчової продукції, менеджер з якості продукції галузі);
- організаційної (головний фахівець, начальник управління, директор з виробництва, начальник чи майстер цеху, завідувач виробництвом, технічний керівник, начальник виробничого відділу, начальник відділу технічного контролю);
- проектно-технологічної (інженер, старший інженер технологічних відділів проектних організацій, головний інженер проекту);
- дослідницької (інженер, старший лаборант, науковий співробітник, молодший науковий співробітник науково-дослідних лабораторій та установ).
Для здобуття кваліфікації бакалавра з Харчових технологій та інженерії студенти вивчають такі дисципліни професійної та практичної підготовки:
Для спеціальності 181 Харчові технології
· Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:
· Технологія зберігання і переробки зерна
· Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
· Технологія бродильних виробництв
· Технологія консервування плодів та овочів
· Технологія цукрового виробництва і полісахаридів
· Технологія молока та молочних продуктів
· Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
· Технологія жирів та жирозамінників
· Контроль якості та безпеки продукції галузі
· Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Наші переваги:
• якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;
• провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;
• практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;
• гарантоване працевлаштування на провідних вітчизняних та іноземних підприємствах, установах і організаціях харчової промисловості;
• компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;
• забезпечення всіх студентів гуртожитком.
Чекаємо на вас. До зустрічі!!!
Адреса: 73008, м. Херсон, Бериславське шосе, 24,
Кафедра харчових технологій – корпус 1, аудиторії 112, 114, 116
Телефони: (0552) 32-69-43; (095)202-10-66; (066)983-62-53
Е-mail: food_technology@kntu.net.ua
Офіційний сайт ХНТУ http://www.kntu.net.ua
Приймальна комісія: вул. І.Кулика, 130, корпус 2 к.103
Тел. (0552) 34-44-19, 51-64-69
Е-mаіl: kstu@tlc.кhегsоn.uа
adm@kstu.edu.uа
Спеціальність 181 Харчові технології |
Вступні випробування та допуск до участі в конкурсі |
При зарахуванні враховуються: - сертифікати ЗНО (1. Українська мова та література, 2. Математика, 3. Історія України або біологія) та середній бал атестату. - для молодшого спеціаліста за будь-яким напрямом підготовки - фаховий іспит. |
Прийом на базі освітнього ступеня «бакалавр» за будь-яким напрямом підготовки за конкурсом, де враховуються: 1. Результат складання фахового іспиту; 2. Результат складання іспиту з іноземної мови; |
Прийом на базі освітнього ступеня «бакалавр» за будь-яким напрямом підготовки за конкурсом, де враховуються: 1. Результат складання фахового іспиту; 2. Результат складання іспиту з іноземної мови; |
|
Форма навчання |
денна заочна |
денна заочна |
денна заочна |
||
Термін навчання |
4 роки (на базі ОКР «молодший спеціаліст» - 2 роки) |
1 рік 5 місяців |
1 рік 5 місяців |
||
Кваліфікація |
бакалавр з харчових технологій та інженерії |
Магістр з технологій продуктів бродіння і виноробства |
Магістр з технологій зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
||
Освітній ступінь |
Бакалавр |
Магістр |
Магістр |
ПРАВИЛА ВІДБОРУ
ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДСНС УКРАЇНИ
Третій державний пожежно-рятувальний загін (м. Маріуполь) проводить набір кандидатів для вступу на денну форму навчання (за рахунок державного бюджету) до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій:
- Національний університет цивільного захисту України (м. Харків)
- Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ (м. Черкаси)
- Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів)
Для вступу на денну форму навчання за державним замовленням є обов’язково складання екзамену з фізичної підготовки за нормативами. В цьому році обов’язково подається сертифікат з української мови і літератури, та на вибір при вступу на спеціальність: «Цивільний захист» (історія України, математика, географія, фізика, хімія); «Пожежна безпека» (історія України, математика, географія, фізика, біологія); «Психологія» (Іноземна мова, історія України, біологія, географія, хімія). Більш детальну інформацію щодо сертифікатів ЗНО з конкурсних предметів дивіться на сайті учбових закладів ДСНС України (Національний університет цивільного захисту України, Черкаський інститут пожежної безпеки - nczu.edu.ua, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності - ldubgd.edu.ua).
Приймаються громадяни України, які мають повну загальну середню освіту (середня школа, СПТУ, технікум) у віці від 17 до 25 років.
Після закінчення ВНЗ присвоюється спеціальне звання «лейтенант служби цивільного захисту» та випускник за розподілом направляється до місця проходження служби в м. Маріуполь.
Подача заяви проводиться з 01 вересня 2016 року до 01 травня 2017 року.
Прийом документів здійснюється у відділенні персоналу 3 державного пожежно-рятувального загону за адресою: вул. Митрополитська, б.175.
Контактний номер телефону: +38097 21 00 033